Prajitura "Mos Craciun" cu visine -

Prajitura “Mos Craciun” cu visine

Ingrediente

2 oua
50 gr zahar de mesteacan ( xilytol) (1+)
150 gr iaurt grecesc
50 ml ulei de masline/ unt topit si racit
4 lg fulgi de cocos
3 lg faina de migdale
220 gr faina 650
150 ml apa rece
1 lgt praf de copt bio
1 pumn de visine

Mod de preparare

Ouale le mixam spuma cu zaharul, dupa care adaugam iaurtul, apa, uleiul in fir subtire si continuam sa mixam pana la incorporare. Punem fulgii de cocos, faina de migdale, faina cernuta cu praful de copt si amestecam usor cu o spatula. Turnam compozitia intr-o forma de silicon iar deasupra punem visinele fara samburi, pe care le-am dat prin faina ( pentru a nu cadea la fund). Bagam prajitura în cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru ~ 30 min sau pana trece testul scobitorii.
Este usor umeda de la iaurt si are un gust minunat! Musai incercata!

Pofta buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close