Turta dulce cu dovleac copt -

Turta dulce cu dovleac copt

Ingrediente

200 gr faina
80 gr unt
50 gr dovleac placintar copt
1 ou
1 varf cutit scortisoara
1 varf cutit cardamon
1 varf cutit cuisoare
1 varf bicarbonat stins cu lamaie

Mod de preparare

Amestecam faina cu untul la temperatura camerei pana obtinem un aluat nisipos.

Separat mixam oul peste care adaugam dovleacul copt, bicarbonatul stins cu lamaie si condimentele.
Punem amestecul obtinut peste faina si le incorporam bine.
Dam aluatul obtinut la rece pentru aproximativ 2h.

Dupa cele 2h intindem aluatul intr-o foaie de 0.5 cm si dam forma biscuitilor doriti.
Ii coacem in cuptorul preincalzit la 175 gradeC pentru aproximativ 15 minute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close