Ingrediente
8 felii de paine
2 oua
180 ml lapte
30 ml unt topit si racit
4 lg faina de migdale
3 mandarine
1 lg sirop de curmale /alt indulcitor (1+)
1 vf cutit pudra de vanilie
1/2 lgt scortisoara ceylon
Mod de preparare
Rupem bucatele mici feliile paine (eu am avut feliata) dar, daca se foloseste paine normala oprim decat miezul. Batem spuma ouale, adaugam laptele, siropul, untul, faina de migdale, mandarinele taiate bucatele mici, pudra de vanilie si scortisoara. Omogenizam totul foarte bine si turnam amestecul peste bucatile de paine. Amestecam pana se incorporeaza tot. O punem intr-o tigaie antiaderenta si coacem cu capacul pus ~10 min, dupa care o portionam si o intoarcem pe bucati. O mai lasam 3,4 min (fara capac) si o scoatem pe o farfurie. Pudram cu faina de cocos si dupa racire, putem servi.
Pofta buna!