Mancare de conopida cu pulpa de rata -

Mancare de conopida cu pulpa de rata

Ingrediente

2 pulpe de rata
1 conopida medie
1 morcov
1 ceapa
2 lg sos de rosii
1 catel de usturoi
1 lgt ierburi de provence
1 lgt ulei de masline
patrunjel uscat

Mod de preparare

Intr-o oala cu apa punem pulpele portonate si le fierbem bine, luand spuma care se formeaza la suprafata. Dupa ce carnea a fost gatita, o dam deoparte si o acoperim cu un capac.
Morcovul curatat de coaja il dam prin razatoarea cu gauri mici. Tocam marunt ceapa si usturoiul. Conopida o spalam bine sub jet de apa si o desfacem buchetele mici.
Intr-o craticioara pe foc punem legumele impreuna cu uleiul si apa cat sa le acopere. Pe parcurs se mai adauga apa calda si se lasa la fiert ~ 30 min, se pune carnea, condimentele si sosul de rosii. Mai fierbem 10 min si oprim focul.
Este absolut delicioasa si gustoasa!

Pofta buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close