Ingrediente
300 gr faina
150 ml lapte caldut
1/2 plic drojdie uscata
1 ou
2 linguri ulei de masline
1 lingurita de zahar
1 praf de sare
Topping
Branza cheddar
Cascaval
Branza de vaci
Parmesan
Suc de rosii facut in casa
Mod de preparare
Peste laptele caldut adaugam drojdia, presaram zaharul si lasam in repaus 15 min. Separat intr-un bol pregatim faina adaugam oul si laptele cu drojdia, framantam aluatul, iar spre final adaugam uleiul si mai framantam putin.
Acoperim bolul si il lasam la dospit 50 de minute la loc caldut.
Rasturnam aluatul pe blatul de lucru usor uns cu ulei si il intindem usor cu sucitorul. Adaugam sucul de rosii, branza cheddar, cascavalul, parmesanul date pe razatoare si branza de vaci.
Dam la cuptorul preincalzit la 200 grade C pentru 20 de minute.