Omleta "colorata" cu cascaval -

Omleta “colorata” cu cascaval

Ingrediente

2 oua
50 gr cascaval
1 lg plina faina de ovaz
1 vf cutit turmeric
1 lgt mix de condimente “fara sare”
1 lg patrunjel verde
1 ardei capia rosu
1 lg iaurt

Mod de preparare

Am batut ouale cu o furculita, dupa care am adaugat cascavalul razuit, condimentele, iaurtul si faina de ovaz. Amestecam bine compozitia si o turnam intr-o tigaie antiaderenta, fara adaos de ulei. Coacem cu capacul pus 5 minute, dupa care peste ea, punem ardeiul tocat cubulete si patrunjelul taiat marunt. O intoarcem usor, ajutandu-ne de o farfurie si o mai lasam alte 5 minute. Lasam sa se raceasca, dupa care decupam cu o forma de biscuiti in forma de bradut.
Este delicioasa!

Pofta buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close