Ingrediente
1 gutuie mare
2 lg goji
1 lgt scortisoara ceylon
110 ml lapte de migdale/alt lapte
1 ou
75 gr faina 650/integrala
1 lg amidon de porumb (nemodificat genetic)
1 vf lgt praf de copt bio
Mod de preparare
Gutuia curatata de coaja, taiata felii se gateste la aparatul de aburi pana se inmoaie, dupa care o pasam cu furculita. Intr-un castron batem oul, adaugam laptele, scortisoara, goji ( eu am avut proaspat) daca aveti deshidratat, il lasati la inmuiat 20 min in apa calda, gutuia pasata si omogenizam. Amestecam faina cu praful de copt si amidonul, dupa care le punem in compozitie.
Intr-o tigaie antiaderenta, fara adaos de ulei punem cu lingura din aluat si coacem sub capac cate 3-4 min pe fiecare parte, la foc mic.
Se pot servi atat la mic dejun, gustare dar si cina.
Pofta buna!