Cous cous ciocolatos cu banana si coacaze albe -

Cous cous ciocolatos cu banana si coacaze albe

  1. Ingrediente

120 ml lapte de ovaz/alt lapte
3 lg cous cous
1 lgt pudra de roscove
1/2 banana
1 lg iaurt
1 lgt migdale macinate
Optional: 1/2 lgt catina deshidratata
menta
cateva coacaze

Mod de preparare

Intr-o craticioara pe foc punem laptele, iar cand incepe sa fiarba adaugam cous cous-ul si pudra de roscove. Amestecam si acoperim cu o farfurioara pentru a-si trage tot lichidul.
Banana o pasam cu furculita, dupa care o amestecam cu iaurtul. Asezam frumos intr-un pahar cous cous-ul, banana amestecata cu iaurtul, iar deasupra punem coacazele, migdalele, catina, menta si cateva felii de banana. In momentul servirii am zdrobit coacazele cu furculita (sub 3 ani, au risc de inec!) si am amestecat tot pentru a se intrepatrunde aromele.
Un mic dejun rapid si delicios!

Pofta buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close