[fsn_row][fsn_column width=”12″][fsn_text]
Ingrediente
500 gr spanac proaspat (oparit si scurs)
1 ceapa mare sau 2 mici
1 lingura de faina
1 lingura sos de rosii
1 lingura ulei de masline
1 lingurita legume deshidratate
4 oua
Mod de preparare
Curatam si tocam ceapa solzisori, apoi o inabusim intr-o craticioara cu capac in putina apa cu ulei de masline si legume deshidratate. Dupa ce s-a inmuiat, adaugam sosul de rosii si spanacul. Lasam totul la foc mic pentru cca 10 min, apoi punem faina pe care o amestecam bine, iar daca mai este nevoie adaugam apa. La final spargem ouale deasupra si punem capacul. Mai lasam alte 10 minute sau pana ce ouale sunt bine gatite.
Se poate servi cu mamaliga si multa verdeata!
[/fsn_text][fsn_text][/fsn_text][fsn_text][/fsn_text][/fsn_column][/fsn_row]