Pizza cu ton pe blat de cartofi -

Pizza cu ton pe blat de cartofi

Ingrediente

Blat

6 cartofi medii
100 gr cascaval
1 ou
50 de gr branza de vaci
1/2 lingurita oregano
2 linguri ulei de masline

Topping

100 gr ton
3 linguri suc de rosii facut in casa
1 ceapa rosie mica
40 gr mozzarella
1/2 lingurita pudra de usturoi
O mana de masline
2 linguri branza de vaci

Mod de preparare

Blat

Curatam si spalam cartofii si ii punem la fiert.
Intre timp dam pe razatoare cascavalul, mozzarella si tocam maslinele.
Pasam cartofii si ii lasam sa se raceasca putin, apoi adaugam cascavalul, oul, branza de vaci, uleiul si oregano.
Amestecam bine si turnam compozitia obtinuta intr-o tava tapetata cu foaie de copt si formam un cerc (Sau ce forma doriti).
Dam la cuptorul preincalzit la 220 de grade C pana se rumeneste frumos.

Scoatem tava din cuptor si punem pe blat sucul de rosii, mozarella, presaram pudră de usturoi, ceapa, tonul si brânză de vaci.
Dam din nou tava la cuptor pentru aproximativ 15 minute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close