[fsn_row][fsn_column width=”12″][fsn_text]
Ingrediente:
1 catel usturoi
1 ceapa
1/2 lg de ulei
1 lg de smantana
1 cub de spanac congelat
100 gr branza proaspata
1 ou
200 ml lapte
3 lg cu varf de faina
Preparare:
Prima data se face umplutura :ceapa si usturoiul se toaca marunt si se pun la inabusit in 1/2 lg de ulei si 1 canita de apa (daca trebuie se mai poate adauga apa). Dupa ce sunt inabusite se adauga spanacul, se lasa sa fiarba 10 min, se adauga smantana si se mai lasa pe foc inca 10 min, apoi se lasa la racit cateva minute, se adauga branza si se omogenizeaza bine.
Clatitele :se amesteca oul, laptele si faina in ploaie, apoi se coc in tigaie antiaderenta (mie mi-au iesit 4 bucati).
Se pune umplutura in centrul fiecarei clatite, apoi se leaga cu un snur. Dupa preferinte se mai poate umple cu branza si stafide sau cu legume.
Daca se vor crocante se dau la cuptor pentru 15-20 de minute la 180 de grade.
Pofta buna!
[/fsn_text][/fsn_column][/fsn_row]