Cosulete cu crema de lapte si carob -

Cosulete cu crema de lapte si carob

Ingrediente pentru cosulete(clatite):

1 ou

150 ml lapte

3 lg cu varf de faina

2 lg pasta de curmale

Ingrediente pentru crema:

1 ou

100 ml lapte

1 lgt scortisoara Ceylon

1 lgt carob

1 lg faina

1 lg fulgi de cocos

2 lgt zahar de mesteacan

Mascarpone sau smantana pentru ornat

Preparare cosulete (clatite): Se amesteca toate ingredientele si se coc in tigaie antiaderenta .

Preparare crema: Se mixeaza oul cu zaharul, apoi se adauga laptele. Faina se amesteca cu scortiosoara, carobul si fulgii de cocos si se adauga apoi in mixul de ou si lapte (iese o compozitie lichida).

Asamblare: In forme de briose se aseaza clatitele , iar in interiorul lor se pune crema , se baga apoi la cuptor (preincalzit) la 200 de grade pana trec testul scobitorii.Se orneaza cu branza mascarpone sau smantana.

Pofta buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close