Ingrediente
1 ou
1 banana coapta
2 lg fulgi de cocos
100 gr faina 630 spelta
125 gr faina de migdale
1 lgt rasa praf de copt
70 ml ulei de masline
fulgi de migdale
Mod de preparare
Batem oul spuma, adaugam banana pasata cu furculita si uleiul. Amestecam, dupa care punem fulgii de cocos, faina de migdale si faina spelta amestecata cu praful de copt. Omogenizam foarte bine compozitia. Aluatul rezultat va fi unul destul de lipicios. Cu mainile umezite in apa, rupem bucatele si formam bilute pe care le modelam in mana, apoi le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Deasupra presaram fulgi de migdale si dam tava în cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru ~25 min sau pana se rumesc frumos deasupra.
Sunt usor crocanti la exterior si moi in interior. Se pastreaza in cutie inchisa ermetic la frigider.
Absolut deliciosi!
Pofta buna la rontaiala!