Chesecake cu budinca de ananas si sos de zmeura -

Chesecake cu budinca de ananas si sos de zmeura

Pentru 3 portii

Blat:

8 lg fulgi de ovaz mici
3 lg carob
1 lg ulei de cocos
300 ml lapte

Budinca de ananas

1 ananas mare
2 lg pline amidon de porumb ( nemodificat genetic)
2 lg fulgi de cocos

Sos de zmeura

1 mana de zmeura
2 lg de apa rece
1 lgt sirop de artar (1+)

Mod de preparare

Am fiert fulgii in lapte 3 minute, dupa care am adaugat si restul ingredientelor. Am mai lasat 2 minute si am oprit focul. Pana se mai racesc, ne ocupam de budinca. Curatam ananasul de coaja, il taiem bucatele si il punem intr-un blender. Transferam piureul obtinut intr-o craticioara peste care punem amidonul și fulgii de cocos. Omogenizam bine cu o lingura si punem compozitia pe foc amestecand din cand in cand pentru a nu se lipi. Lasam ~15 min pana se ingroasa si dam deoparte.
Pentru sos am pasat zmeura cu o furculita, am adaugat apa si siropul. Intr-o cupa punem blatul de ovaz, budinca de ananas, iar deasupra sosul de zmeura.
Este absolut delicios! Merge servit atat la mic dejun cat si la gustare.

Pofta buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close