Briose cu magiun de prune, spirulina si sfecla rosie -

Briose cu magiun de prune, spirulina si sfecla rosie

Ingrediente

4 lingurite Magiun de prune Topoloveni
2 oua
2 linguri de ulei
1 lingura miere 1a+
1 lingura faina de cocos
1 lingura faina de migdale
1 lingura faina tip 650
1 lingurita pudra de sfecla rosie
1 lingurita rasa pudra de spirulina
1 lingurita praf de copt
Fulgi mari de cocos pt decor

Separam albusurile de galbenusuri si le batem spuma.
Separat amestecam fainurile cu praful de copt, iar galbenusurile se amesteca cu uleiul si mierea.
Turnam amestecul de galbenusuri peste albusurile spuma si le incorporam usor cu ajutorul unei spatule, amestecand de jos in sus.
Dupa ce am incorporat galbenusurile, turnam putin cate putin si amestecul de fainuri, folosind acelasi procedeu.
Impartim compozitia obtinuta in doua parti egale. O jumatate o amestecam cu spirulina, iar cealalta jumatate cu pudra de sfecla rosie( folosind tot o spatula).
Umplem formele de briose astfel: o lingura din amestecul cu spirulina, o lingurita Magiun de prune Topoloveni, apoi o lingura din amestecul cu pudra de sfecla rosie. La urmatoarea briosa, inversam ordinea. Deasupra presaram fulgii de cocos.
Mi-au iesit 4 briose colorate si sanatoase, pe care le-am bagat in cuptorul preincalzit la 175 grade C, pentru cca 15 minute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close