Pizza rolls -

Pizza rolls

300 gr faina
150 ml lapte caldut
5 gr drojdie uscata
1 ou (optional)
3 linguri ulei de masline
1 lingurita de zahar
1 praf de sare

Topping

80 gr branza cheddar
80 gr cascaval
60 gr branza de vaci
Suc de rosii facut in casa
50 gr unt
2 cateii de usturoi
Patrunjel proaspat

Mod de preparare

Peste laptele caldut adaugam drojdia, presaram zaharul si lasam in repaus 15 minute.

Separat intr-un bol pregatim faina adaugam oul si laptele cu drojdia, framantam aluatul, iar spre final adaugam uleiul si mai framantam putin.
Acoperim bolul si il lasam la dospit 40 de minute la loc caldut.

Topim untul si il amestecam cu usturoiul pisat si patrunjelul tocat marunt.

Rasturnam aluatul pe blatul de lucru uns cu putin ulei de masline si il intindem usor cu sucitorul. Adaugam sucul de rosii, branza de vaci, branza cheddar si cascavalul date pe razatoare, apoi taiem fasii late si le rulam.

Asezam rulourile in forma de briose, le ungem cu amestecul de unt si presaram putina branza cheddar.

Le dam la cuptorul preincalzit la 200 grade C pentru 20 de minute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close