Ingrediente
50 ml lapte integral
4 linguri fulgi mici de ovaz de la Republica Bio
4 linguri de faina tip 650
2 linguri cu vf mascarpone
1 lingura pudra de roscove de la Republica Bio
1 lingura de miere optional
1 ou
1/2 praf de copt bio
Scortisoara Ceylon de la Republica Bio
Mod de preparare
Fierbem fulgii de ovaz in putina apa, apoi ii transferam intr-un castron. Peste fulgii fierti adaugam oul si mascarpone, apoi amestecam pana incorporam tot.
Se adauga treptat si celelalte ingrediente amestecand bine pentru a nu face cocoloase.
Incingem o tigaie antiaderenta si o stergem cu un servetel cu ulei.
Punem cate doua linguri din compozitie pentru fiecare pancakes, in tigaie si coacem pe ambele parti.
A iesit un mic dejun delicios si hranitor.
Noi le-am servit cu ceva fructe deshidratate si miere cruda de zmeura de la Republica Bio. Pofta buna!