Ingrediente
3 oua la temperatura camerei
1/2 cana cu faina
1/2 cescuta ulei
1 lg rasa zahar ( se poate omite)
1 lgt pudra de vanilie
1 piersica plata de marime medie
Mod de preparare
Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem cu mixerul pana devin tari ca o bezea, apoi adaugam și zaharul și mixam pana la omogenizare. Separat am mixat galbenusurile pana și-au dublat volumul si s-au facut ca o spuma. Am adaugat galbenusurile peste albusuri si am incorporat cu mixerul la viteza mica. Treptat am adaugat si faina, alternand cu uleiul si pudra de vanilie, și am omogenizat ușor cu spatula de silicon. La final am adaugat piersica taiata cubulete mici. Am pus compozitia intr-o tava de silicon, si am dat checul la cuptor, in cuptorul preincalzit la 180 grade ptr aproximativ 25 minute, sau pana trece testul scobitorii!