Chiftelute de pui la cuptor, cu verdeata si pesmet -

Chiftelute de pui la cuptor, cu verdeata si pesmet

Ingrediente

1 piept de pui (eu am avut de tara)

1 morcov

1/2 pastarnac

1 ceapa

1 ou

1 lingura de faina

1 catel de usturoi

1 lingurita de ulei de masline

1/2 legatura de patrunjel

1/2 legatura de marar

Busuioc

Piper

Legume deshidratate

Mod de preparare

Am fiert pieptul de pui foarte bine, dupa care l-am lasat la racit. Morcovul, ceapa si pastarnacul le-am tocat la chopper, apoi le-am inabusit in putina apa cu o lingurita ulei de masline. Dupa ce s-au inmuiat le dam si pe ele deoparte la racit.

  Pieptul de pui fiert si racit, l-am tocat la chopper impreuna cu verdeata si catelul de usturoi. Peste el adaugam legumele, oul, condimentele si lingura de faina. Amestecam bine toate ingredientele pana obtinem o compozitie omogena.

Luam cate putin din compozitie, dam prin pesmet si formam chifteluta in palma, apoi le asezam frumos intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le stropim cu putin ulei de masline. Dam chiftelutele la cuptorul preincalzit la 180 grade C, cate 15 min pe fiecare parte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close