Ingrediente
8 cartofi noi
50 gr branza cheddar
2 linguri ulei de masline
1 lingurita parmesan de caju Nuts for Nuts
1 graunte usturoi
1/2 lingurita boia de ardei dulce
Seminte de dovleac bio
Mod de preparare
Preincalzim cuptorul la 190 de grade C
Spalam si curatam cartofii, ii taiem pe jumatate si presaram boiaua.
Ii asezam intr-o tava pe foaie de copt,(mie mi s-a rupt foaia de copt si am bagat dedesubt staniol🙈, mentionez ca acesta nu a atins cartofii)ii impachetam si ii dam la cuptor pentru aproximativ 20-25 de minute.
Intre timp dam branza cheddar pe razatoarea mica, apoi amestecam uleiul de masline cu parmesanul de caju de la Nuts for Nuts si graumtele de usturoi zdrobit.
Scoatem tava din cuptor, desfacem cartofii din foaia de copt, adaugam sosul din ulei de masline, presaram branza cheddar si semintele de dovleac.
Dam din nou la cuptor pentru inca 10 minute, fara sa ii mai acoperim cu foaie de copt.



