Budinca de paste cu legume -

Budinca de paste cu legume

Ingrediente

100 gr paste
2 oua
1 lingura smântână
100 ml lapte de capra
2 linguri de gris
1/2 cartof dulce
2 catei usturoi
5 buchetele broccoli
1 ceapa medie
1 lingurita mix de condimente “fără sare”
1 lingurita boia dulce
marar

Mod de preparare

Am fiert pastele conform instructiunilor de pe ambalaj si le-am scurs de apa. Legumele le-am gatit la aparatul de aburi si le-am pasat cu furculita. Peste paste adaugam ouale, smantana , laptele, grisul si legumele pasate. Omegenizam bine si la final punem condimentele si mararul, amestecam si punem  compozitia in vase ceramice si dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 40 minute.
Pofta buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close