Ingrediente
1 gutuie medie
1/2 banana
50 ml lapte de ovaz
1 ou
1 lingura fulgi de cocos
2 linguri de gris
1 lingura ulei de masline
1 lingura iaurt de capra
1 lingurita unt de migdale ( nuts for nuts)
1/2 lingurita scortisoara Ceylon
Mod de preparare
Am spalat bine gutuia si am gatit-o la aparatul de aburi, dupa care am pasat-o cu furculita si am amestecat-o cu scortisoara. Separat, intr-un castron am pus cele 2 linguri de gris, oul, untul de migdale, fulgii de cocos, laptele, iaurtul, banana (pasata) si uleiul. Am omogenizat bine compozitia, dupa care am pus gutuia si am amestecat foarte bine.
Punem in forme ceramice si dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade pana s-au rumenit usor deasupra.
Compozitia rezultata este una umeda.
P. s : nucile pecan au fost pentru decor si le-a mancat mami.